Indahnya Sawah Padi

Respons: 6 comments


Malam ni saya nak berkongsi keindahan pemandangan sawah padi di kawasan saya, kalau orang Batu Kurau mesti tahu tempat ni tapi orang dari luar memang tak pernah sampai ke sinikan, apa pun saya hanya ingin berkongsi cantiknya pemandangan sawah padi di Titi Kasai, Batu Kurau, Taiping Perak ini. Pemandangan di sini akan kelihatan lebih indah apabila waktu petang sewaktu matahari semakin condong sekitar pukul 5 petang, memang cantik pemandangannya. Gambar yang saya muat naik ni adalah gambar pada waktu tengah hari. Selamat menikmati keindahan pemandangan sawah padi yer.

6 comments:

marina anakcikbob said...

ada gamba sawah jugak kat sini:

http://akuanakcikbob.blogspot.com/2011/03/cerita-bergambar-bukan-gambar-lucah.html

Anonymous said...

sesuai buat tesco disini

awie958 said...

huhu..rasanya lebih sesuai kekalkan keindahan alam, cukuplah tesco sudah ada di bandar taiping

Muhammad Burn said...

gambar sawah memang cantik. kalau guna kamera dslr lg cun.

awie958 said...

Tak berkemampuan lagi untuk membeli kamera dslr, insyaallah suatu hari nanti ada rezki pengunjung sini akan dapat lihat dari kemera dslr pula

iLuvMaSeLf said...

salam,pemandangan yang indah..nak tnye la..klu ade students yang bminat nak buat lwatan ke kwsan sni..means,nak buat program anak angkat kt area situ rasa2 leyh x?...berminat..=)

Copyright © Portal Berita Terkini

Sponsored By: GratisDesigned By: Habib Blog