Pc buat hal lagi

Respons: 4 comments
Assalamualaikum warah matullah hiwabarakatuh...

Pagi-pagi buka pc untuk update blog,pc da xboleh nak log windows.windows dah corrupt.terima kasih pada pc yang wat hal ni.spoil mode nak update blog.
Published with Blogger-droid v1.6.7

4 comments:

khairul said...

sy fhm prasaan awie skunk..mcm nk pecah kan pc tu jer kan ..sabaq bro

LYNUSLY said...

er..awie ape warning windos tu kate?..

awie958 said...

terima kasih atas keperihatinan sahabat blogger sekalian...berkat kesabaran yang tinggi akhirnya pc kembali pulih, ada beberapa ralat di file windows yang membuatkan pc tak boleh nak log on windows saya rasakan kemungkinan berpunca dari salah satu pendrive customer yang menyebabkan masalah ini timbul.setelah melakukan proses recovery file windows, kini dapat beroperasi seperti biasa semula, syukur tidak perlu reformat semula.

makinoedin said...

hmm?

Copyright © Portal Berita Terkini

Sponsored By: GratisDesigned By: Habib Blog