Lelaki Misteri Simbah Asid

Respons: 5 comments
Gambar di atas adalah wajah suspek yang menyimbah asid ke berpuluh orang sejak akhir-akhir ini. Di fahamkan sudah lebih 20 orang mangsa terkena simbahan asid. Gambar wajah ini telah berjaya di rakamkan oleh CCTV dan difahamkan juga mangsa yang terbaru adalah anak seorang pegawai polis di seksyen 10, Wangsa Maju. sumber berita

5 comments:

josrevalution said...

memang hebat lelaki ni kan...tapi sehebat mana pun nanti tetap juga ke lokap...hehe..org nie tengok berbangsa india lah..so..kalo nak cari susah sikit sebab rupa2 india nie kebanyakannya cam sama aje..cara berpindah dari yahoo email ke gmail email utk login ke blogger

Aefa Aerisya said...

skrg ni tak berani dah nak bukak cermin kete masa drive.. ish.. ape nak jadi la gn dunia ni..

sop said...

Harap tetangkap segera penjenayah ni. Org semua ketakutan skrg nih

Siti Aziz said...

buat orang lain merana..hmmm

Cahaya Mama said...

ape motip laki ni ek?,.gile ke die?,.rse geram dn skit hati lak bile dgr kes2 cmni,.yelah,xknl spe2,tetibe nk smbah asid kt org,.ape kene tah!,.eeee,.!!

Copyright © Portal Berita Terkini

Sponsored By: GratisDesigned By: Habib Blog