Kucing Terbiar Perlukan Perhatian Bah. 2

Respons: 4 comments




Beginilah kucing terbiar di hadapan kedai. Semuanya dibuang oleh tuannya kerana bermacam sebab dan alasan. Kesiankan, semua nya kelaparan. Pada waktu ini jam hampir menunjukkan pukul satu pagi. semua kucing ini berkeliaran mencari sisa-sisa makanan agak dapat meneruskan kelangsungan hidup. Moga suatu hari nanti kucing-kucing ini mendapat pembelaan dan ada insan yang sanggup membela meraka.

4 comments:

mofaizmz said...

ko igt tak ko penah teman aku pi buang kucing dulu.. buang kat skola agama plak tu..

p/s:header baru nampak :)

awie958 said...

eh ada ker? terlupa sudah..ehehe..kantoi..dekat mana yer dalam kampung ke dekat pekan?

baru belajar buat header dengan rujuk dekat sini,
http://mofaizmz.blogspot.com/2011/02/meh-belajar-cara-mudah-buat-text-ala-3d.html#axzz1EyNBbH3n

blog tu memang banyak info berguna..[^_^]

mofaizmz said...

kat masjid tu.. kan ada skola agama kat blakang tu..

blog sapa tu.. ish ish ish..

p/s:kalau ko nak aku tolong design bagitau je aku kat FB.. free untuk portal BK..

awie958 said...

haa ada-ada.huhu..terima kasih tengok dalam blog banyak sangat order takpe la nanti ada masa free nak order untuk design baru satu..hehe

Copyright © Portal Berita Terkini

Sponsored By: GratisDesigned By: Habib Blog