Tips Ringkas Kumpul Duit Nak Menunaikan Umrah

Respons: 5 comments

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Hari ni admin nak bagi tips ringkas bagaimana nak kumpulkan duit dan menunaikan umrah. Kalau nak pergi menunaikan haji tu boleh, cuma kuota sentiasa penuh dan ikut rezeki jugalah. Bagi yang kurang berkemampuan seperti admin tetapi teringin benar nak pergi menunaikan umrah ni boleh ikut tips ringkas admin beri ni;

Pertama sekali daftarkan akaun simpanan di mana-mana bank pilihan. Bulatkan tekad dan niat nak pergi menunaikan umrah. Masukkan duit ke dalam akaun tersebut dan jangan pernah usik lagi akaun tersebut walaupun apa saja berlaku biarkan saja duit tu berada dalam akaun tersebut. Setiap hari solat 5 waktu doakan agar dipermudahkan jalan untuk pergi menunaikan umrah. In sya ALLAH, anda akan memperolehi jalan bagaimana untuk pergi menunaikan umrah. Tips ini dikongsikan oleh seorang kenalan yang admin jumpa sewaktu menaiki bas pulang ke utara minggu lepas. Beliau telah berjaya mengumpul duit dengan cara ni dan Alhamdulillah dalam masa 3 tahun beliau telah 2x menjejakkan kaki ke tanah suci Mekah.

5 comments:

kontraktor pameran said...

Usul yang bagus ..

Kontraktor Pameran
Jasa Pembuatan Booth Pameran

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

شركة المثالية said...


شركة تنظيف منازل بالخبر

Anonymous said...

Service Center lg
Service Center Nokia
Jasa Kursus Service HP
Service Center Vivo
Service Center Acer
Service Center Apple
Service HP
Distributor Kuota
iklan baris
Apple

Nino Nurmadi , S.Kom said...

ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com
ninonurmadi.com

Copyright © Portal Berita Terkini

Sponsored By: GratisDesigned By: Habib Blog